Wednesday, May 14, 2014

Jocul cu septari ca la aparate Sizzling Hott

Salut, bine ai venit pe noul meu blog despre jocuri cu septari ca la aparate, cunoscut si Sizzling Hot sau jocul cu septari. Acest joc este foarte usor de recunoscut in Romania dupa simbolurile de fructe dar si dupa numarul sapte sau combinatia cu cel mai mare castig ina cest joc: 77777. Pentru cei care habar nu au despre ce vorbesc aici, Sizzling Hott este un joc celebru tip slot, cu fructe foarte popular la noi si in restul Europei. Scopul acestui blog este este de a oferi informatii despre acest joc cat si jocul in sine gratuit dar si promotii pe bani reali. Acest joc poate fi jucat gratuit pe acest site, jocul Sizling Hott de mai joc nu necesita alte introduceri, pentru a incepe jocul selectati liniile dorite apoi miza. Odata ce miza si liniile au fost setate apasati pe butonul start sau autoplay pentru joc automat. In cazul in care ramaneti fara credit dati reload paginii.
Un alt mod de a juca Sizzling Hot Deluxe este de a va inregistra la StarGames, dupa acest pas jocul poate fi jucat si gratis folosind stelute, sau stars. Avantajul este ca ve-ti avea acces la jocul Sizzling hot ca la aparate original dar si alte jocuri precum Xtra Hot, Sizzling Hot classic, Book of Ra si multe altele.

Cum sa joci Sizzling Hott pe bani reali


  • Jocul Sizzling Hot, ca orice alt joc altfel, devine mult mai interesant daca e jucat pe bani :) Pentru a juca pe bani reali e nevoie de un site sigur, cu suport online pentru clienti, si desigur bonusuri, promotii, cadorui si program de loialitate. Cel mai bun candidat dupa aceste criterii este StarGames, am sa va explic de ce. StarGames a fost lansat in 2008, asadar are vechime si este siteul dominant in lumea jocurilor de noroc virtuale.
  • Siteul este disponibil in limba romana, la fel si suportul pentru clienti.
  • StarGames acorda bonus la prima si a doua depunere, plus program de loialitate si cadouri.
  • Multe metode de a depunde bani sunt disponibile, carti de credit, Skrill si multe altele.
  • Bonus de 100% la primul depozit pana la 100€. Exemplu: primul depozit de 25€ va fi dublat la 50€ samdp. O larga varietate de jocuri originale.
  • Link inregistrare StarGames 100€ Bonus
Mai multe informatii despre bonusul de primul depozit in imaginea de mai jos, direct de pe siteul StarGames versiunea Romana. Pe site pot fi gasite si alte informatii folositoare despre jocuri ca la aparate in general dar si alte lucruri interesante precum ultimii castigatori.
jocuri ca la aparate gratis

No comments:

Post a Comment