Tuesday, June 19, 2018

Cum calculeaza aparatele sansele tale de castig

Salut! Revin dupa ceva timp pentru cai care inca viziteaza acest blog din cand in cand, uitasem de acest blog. Vreau sa vorbesc despre doua lucruri: cum calculeaza aparatele sansele tale de castig in mediul online si proiectele mele actuale.

Cum calculeaza aparatele sansele tale de castig

Ce este "rata de câștig"?
În termenii cei mai simpli, rata câștigului este cât de des se poate aștepta un jucător să câștige la un joc pe oră. Această rată de câștigare poate apărea ca un procent, un număr de mâini sau o sumă monetară. Termenul apare cel mai frecvent în blackjack și poker și se referă la câte mâini un jucător se poate aștepta în mod rezonabil să câștige pe oră. Rata de câștig se bazează pe cotele de joc și pe marginea casei, alături de alți factori relevanți pentru jocul respectiv. Ratele de câștiguri sunt, de asemenea, importante pentru jocurile pe bază de masă și în jocurile cu sloturi.

Rata de câștig a oricărui joc particular contează atât jucătorului, cât și cazinoului. Cazinoul își dorește propria rată de câștig mare și stabilește o margine a casei, care asigură că au mai multe șanse de a câștiga, dar și jucătorii de pariuri doresc o rată de câștig rezonabilă, astfel încât aceștia să aibă șansa de a ieși în top. Rata câștigului este în esență câte mâini un jucător se poate aștepta să câștige într-o oră de joc sau câte bani ar putea câștiga jucătorul dintr-un anumit număr de mâini.

Ratele de câștig se bazează pe cotele și mediile jocului, inclusiv pe cele care favorizează cazinoul, pe istoricul jocurilor anterioare și pe standardele din industrie. Rata câștigului este o valoare fixă, cu excepția cazului în care șansele de joc includ variabile. Deși nu este o garanție a succesului, rata de câștigare oferă jucătorului o idee despre fluctuațiile pe care le pot aștepta și despre șansa de a câștiga. Cazinourile pot calcula și ajusta rata de câștig, după cum este necesar.
Videoclipurile de mai jos explica mai detaliat cum sunt calculate sansele tale de castig dar si cum o pierdere este deghizată ca câștigătoare si multe alte informatii utile.

În timp ce ratele de câștig sunt cel mai frecvent discutate în jocuri de cărți, cum ar fi blackjack și poker, se aplică aproape oricarei forme de joc de noroc. Slot-urile, mesele de craps și jocurile de poker video au toate propriile rate de câștig.


Source: Casino Win Rates

No comments:

Post a Comment